Lucratief avontuur lonkt voor Sneijder na flirt met Utrecht

Reacties

Wesley Sneijder keert voorlopig niet terug in de Eredivisie. FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren, een goede bekende van de voetballer, heeft inderdaad geprobeerd de middenvelder te strikken voor zijn club, maar dat is financieel volstrekt onhaalbaar.

Lucratief avontuur lonkt voor Sneijder na flirt met Utrecht

Sneijder verdiende bij Galatasaray vierenhalf miljoen euro per jaar en is best bereid om iets in te leveren, maar zelfs dan kan Utrecht bij lange na niet aan zijn eisen voldoen. Een overstap naar de Domstad was dan ook geen moment écht een serieuze optie voor de recordinternational van Oranje, zoals dat bij de eerdere flirt van Van Seumeren ook nooit het geval was.

De kans is veel groter dat de 33-jarige Sneijder Europa verlaat. De geboren Utrechter heeft namelijk concrete aanbiedingen op zak uit China en de Verenigde Staten. Zijn voorkeur gaat uit naar een overstap naar Amerika, waar ook echtgenote Yolanthe graag heen verhuist om voet aan de grond te krijgen als actrice.

In China kan Sneijder echter veel meer geld verdienen dan in de VS, waar het financieel overigens zeker niet slecht toeven is. Een jaar geleden had de ex-Ajacied ook al de mogelijkheid om Jiangsu Suning te verhuizen, maar ondanks het megasalaris dat de club hem bood zag hij dat destijds niet zitten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.