Luckassen verlengt bij PSV en gaat opnieuw naar Anderlecht

Reacties

Derrick Luckassen staat voor een terugkeer bij Anderlecht. De 25-jarige verdediger zal door PSV opnieuw verhuurd worden aan de Belgische club. De Eindhovenaren gaan daarnaast het contract van Luckassen met een jaar verlengen, tot medio 2023.

Luckassen verlengt bij PSV en gaat opnieuw naar Anderlecht
© Pro Shots

Luckassen werd afgelopen seizoen ook al uitgeleend aan Anderlecht en maakte daar een goede indruk. Toch lichtte de club de koopoptie in het huurcontract niet. Daar was een bedrag van ruim vijf miljoen euro voor nodig. Vorige maand meldde Anderlecht zich toch weer in Eindhoven.

Een terugkeer in Eindhoven lijkt er ook na het komende seizoen niet in te zitten. Luckassen gaf eerder tegen Het Laatste Nieuws aan niet terug te willen naar PSV. De contractverlenging met een jaar lijkt vooral bedoeld om de waarde van de verdediger hoog te houden met het oog op een toekomstige verkoop.

Luckassen komt uit de jeugdopleiding van AZ en stapte na een veelbelovende start in 2017 over naar PSV. Daar werd hij nooit een onbetwiste basisspeler. Tijdens een uitleenbeurt aan Hertha BSC in het seizoen 2018/19 stond de verdediger vooral aan de kant met blessures. Vorig jaar was de verhuurperiode in België succesvoller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.