'Lucas Piazon werd misbruikt en slecht begeleid'

Reacties

Chelsea-scout en ontdekker van Lucas Piazon Piet de Visser merkt op dat na Jonathan Reis opnieuw een speler met enorm veel potentie het niet gemaakt heeft bij Vitesse.

'Lucas Piazon werd misbruikt en slecht begeleid'

‘Lucas is een aanvallende middenvelder maar werd misbruikt aan de linkerkant. Bovendien is de begeleiding in Arnhem niet goed. Ze krijgen een appartementje, een telefoon en een auto', aldus De Visser.

'Verder moeten ze het maar uitzoeken. Om één uur ’s middags is de training afgelopen en zitten ze alleen in hun appartement. Die jongens moet dagelijks begeleid worden. Bovendien heeft Vitesse de fout gemaakt door vier nieuwe spelers te halen in de winter. Dat was niet goed voor de groep. Ik ga binnenkort in gesprek met Lucas en Chelsea en wil precies weten wat er gebeurd is. Vitesse moet dit soort talenten juist koesteren.' Chelsea laat aan VI weten dat het ondanks de ongelukkige huurperiode van Piazon in Arnhem verder wil met de aanvaller.

Vitesse nam Piazon afgelopen zomer op huurbasis over van Chelsea, maar het talent werd onlangs door trainer Peter Bosz al naar huis gestuurd. In de tweede competitiehelft was de inbreng van het talent in Arnhem bijzonder gering.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.