Loting TOTO KNVB-beker: Ajax op bezoek bij AZ, Feyenoord tegen Heracles

Reacties

AZ - Ajax is de in het oog in springende clash in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi. De loting is zaterdagavond verricht. 

Loting TOTO KNVB-beker: Ajax op bezoek bij AZ, Feyenoord tegen Heracles
© Pro Shots

PSV moet op bezoek bij FC Volendam, dat onder Wim Jonk indruk maakt in de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord speelt thuis tegen Heracles Almelo, een reprise van de kampioenswedstrijd van de Rotterdammers in 2017. Vitesse, dat uitstekend van start is gegaan in de Eredivisie, treedt aan tegen ADO Den Haag.

De wedstrijden in de achtste finale worden afgewerkt op 19, 20 en 21 januari. De eindstrijd heeft plaats op 18 april 2021. Het wordt de eerste KNVB-bekerfinale sinds 5 mei 2019, toen Ajax won van Willem II (4-0). Door de coronacrisis besloot de KNVB de eindstrijd van vorig seizoen, tussen Feyenoord en FC Utrecht, niet te laten spelen.

Uitslag loting:
FC Volendam - PSV
Vitesse - ADO Den Haag
AZ - Ajax
NEC - Fortuna Sittard
VVV-Venlo - Go Ahead Eagles
Feyenoord - Heracles Almelo
MVV Maastricht - Excelsior
FC Emmen - SC Heerenveen

De winnaars van de volgende duels spelen in de kwartfinale thuis: AZ - Ajax, NEC - Fortuna Sittard, MVV - Excelsior en FC Emmen - SC Heerenveen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.