Loting levert absolute kraker op in League Cup-toernooi

Reacties

De absolute kraker in de achtste finale van het toernooi om de League Cup gaat tussen Manchester City en Liverpool. De Engelse topclubs werden donderdagavond aan elkaar gekoppeld. Erik ten Hag neemt het met Manchester United op tegen het Burnley van manager Vincent Kompany.

Loting levert absolute kraker op in League Cup-toernooi
© Pro Shots

City nam woensdag al een flinke horde in het Engelse bekertoernooi. Chelsea werd met 2-0 verslagen. Liverpool had er strafschoppen voor nodig om Derby County uit te schakelen, terwijl United donderdag met 4-2 won van Aston Villa. Direct na die wedstrijd volgde de loting.

Echte krakers bleven verder uit, maar met Newcastle United - AFC Bournemouth staat er naast City - Liverpool wel een tweede Premier League-ontmoeting op het programma. Gillingham, de nummer 22 van de League Two, gaat op bezoek bij Wolverhampton Wanderers. De wedstrijden worden gespeeld in de week van 19 december, vlak na de WK-finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer League Cup
Meer over League Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.