Lokomotiv Moskou en Eintracht Frankfurt strijden om handtekening Kerk

Reacties

Gyrano Kerk ontbreekt in de wedstrijdselectie van FC Utrecht tegen Feyenoord. De aanvaller staat op het punt een buitenlandse transfer te maken. Op dit moment zijn er nog twee geïnteresseerde partijen over: Lokomotiv Moskou en Eintracht Frankfurt.

Lokomotiv Moskou en Eintracht Frankfurt strijden om handtekening Kerk
© Pro Shots

FC Utrecht hoopt een flink aantal miljoenen over te houden aan de 25-jarige aanvaller, die nog een tweejarig contract heeft in de Domstad. Lokomotiv is bereid om het gewenste bedrag op tafel te leggen, Frankfurt moet dit weekend laten weten hoe ver ze willen gaan.

Trainer René Hake rekent op een uitgaande transfer en geeft daarom tegen Feyenoord Moussa Sylla een basisplaats. Utrecht is in principe niet voornemens om, mocht de transfer van Kerk rond te komen, een vervanger te halen. Met Sylla heeft het al een potentiële vervanger in huis. Bovendien kunnen ook onder meer Mimoun Mahi, Othman Boussaid, Bart Ramselaar en Simon Gustafson de positie aan de rechterkant invullen.

Vorig jaar leek Kerk op weg naar Hellas Verona. Utrecht werd het eens over een transfersom van acht miljoen euro, maar op het laatste moment ketste de transfer af. Het transferbedrag dat nu op tafel moet worden gelegd is mede ingegeven door trage coronamarkt iets lager.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.