Lodeweges zegt Cambuur af vanwege privéomstandigheden

Reacties

SC Cambuur heeft Dwight Lodeweges geprobeerd te halen als hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. Vanwege persoonlijke omstandigheden heeft hij de club uit Leeuwarden een nee moeten verkopen.

Lodeweges zegt Cambuur af vanwege privéomstandigheden
© Pro Shots

'Mijn vrouw heeft vorig jaar een ongeluk gehad en daarom was het voor mij op dit moment geen optie om bij Cambuur aan de slag te gaan. Het gaat naar omstandigheden goed met haar, maar het was dus geen optie', aldus Lodeweges.

Cambuur is op zoek naar een aanvulling voor de trainersstaf nu Henk de Jong voor de rest van het seizoen ontbreekt. Lodeweges was eerste keuze voor die positie. Hij en De Jong werkten gedurende het seizoen 2013/14 ook al samen in Leeuwarden.

Lodeweges was eerder dit seizoen als assistent-trainer werkzaam bij PEC Zwolle, waar hij opstapte naar aanleiding van de breuk met Art Langeler.

De afzegging van Lodeweges betekent dat Cambuur zijn zoektocht naar een nieuwe trainer voor de rest van dit seizoen voort moet zetten. Het is de bedoeling dat De Jong vanaf de zomer zijn werkzaamheden weer hervat.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.