'Liverpool wil opvolger Wijnaldum oppikken in Bundesliga'

Reacties

Liverpool is op zoek naar een vervanger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Georginio Wijnaldum. Volgens Duitse en Engelse media staat Florian Neuhaus hoog op het lijstje.

'Liverpool wil opvolger Wijnaldum oppikken in Bundesliga'
© Pro Shots

Neuhaus heeft een sterk seizoen achter de rug bij Borussia Mönchengladbach en veroverde zo een plaatsje in de Duitse nationale ploeg. Afgelopen week was hij nog trefzeker bij zijn basisoptreden in het oefenduel met Denemarken (op de hoofdfoto wordt hij gefeliciteerd door Joshua Kimmich en co).

© Pro Shots

Hoewel Gladbach in de Bundesliga een moeizaam jaar doormaakte, speelde Neuhaus zich nadrukkelijk in de kijker. De 24-jarige middenvelder was in de competitie goed voor zes doelpunten en vijf assists, maar speelde vooral een belangrijke rol als regisseur op het middenveld.

Met zijn rust aan de bal speelde Neuhaus zich in de kijker. De afgelopen maanden werd hij veelvuldig gelinkt aan Bayern München, maar nu lijkt ook Liverpool serieus in de markt. Volgens Sport1 en Bild wil manager Jürgen Klopp zijn landgenoot graag naar Anfield halen, dezelfde geluiden doken eerder al op in Engelse media.

Neuhaus heeft geen clausule in zijn contract en dus kan Gladbach de hoofdprijs vragen voor de Duits international, die meegaat naar het EK, en in Borussia Park nog een contract tot medio 2024 heeft. In Duitse pers wordt geschreven over een bedrag van boven de 40 miljoen euro.

Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.