Liverpool wil Man City achterna: fraaie odd voor goal Núñez bij thuisdebuut

ADVERTORIAL – Liverpool heeft de concurrenten al aan het werk gezien in de tweede speelronde en is vanavond aan zet in de Premier League. Rekent de uitdager van Manchester City simpel af met Crystal Palace? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Liverpool wil Man City achterna: fraaie odd voor goal Núñez bij thuisdebuut
© Pro Shots

Voor Liverpool wordt het duel met Palace de eerste thuiswedstrijd in het seizoen. The Reds wonnen vorig seizoen in de competitie vijftien keer in eigen huis. Maar liefst dertien keer gebeurde dat met minstens twee goals verschil, wat een nieuw Premier League-record betekende. Dat maakt de quotering voor een zege op Palace met een marge van minstens twee goals extra interessant: 1.58.

Liverpool beleefde op 6 augustus een moeizame start in het nieuwe Premier League-seizoen. Op Craven Cottage kwam de ploeg van manager Jürgen Klopp niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Tot twee keer toe moest Liverpool in de achtervolging tegen Fulham. Dankzij invaller Darwin Núñez en Mohamed Salah werd uiteindelijk een punt gered. De kans is groot dat Núñez vanavond voor het eerst start na indrukwekkende invalbeurten in de Super Cup-wedstrijd tegen Manchester City en tegen Fulham. Inzetten op een goal van de Uruguayaanse aanwinst tegen The Eagles kan je 1.98 keer de inleg opleveren.

Afgaande op de quoteringen is Salah de favoriet om te scoren. Logisch, gezien het trackrecord van de dertigjarige Egyptenaar. De rechtsbuiten werd vorig seizoen met 23 goals nog gedeeld topscorer in de Premier League en scoorde dit seizoen al twee keer in twee wedstrijden. In tien duels met Palace sloeg hij al zeven keer toe. De quotering voor een goal van het fenomeen is nu 1.82.

Odds doelpuntenmakers Liverpool:
- Mohamed Salah: 1.82
- Darwin Núñez: 1.98
- Roberto Firmino: 2.55
- Luis Díaz: 2.90
- Harvey Elliott: 3.50

Palace verloor in de eerste speelronde met 0-2 van Arsenal, maar presteerde vorig seizoen wel uitstekend onder Patrick Vieira. De Arsenal-legende loodste de Zuid-Londense club knap naar de twaalfde plaats en liet het team attractief spelen. Met vijftig goals was Palace de op één na meest trefzekere ploeg uit het rechterrijtje. Zie jij de bezoekers vanavond stunten op Anfield? De odd voor een zege van Palace is 16.00, die voor een gelijkspel is 7.00.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus. Na een eerste weddenschap van minstens 10 euro te hebben geplaatst, zijn er Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's