Liverpool vreest Mané met blessure terug te krijgen uit Senegal

Reacties

Sadio Mané heeft Liverpool-manager Jürgen Klopp kopzorgen bezorgd. De aanvaller heeft op de training bij Senegal een blessure opgelopen.

Liverpool vreest Mané met blessure terug te krijgen uit Senegal

Klopp drukte Van Dijk bij diens vertrek naar Oranje op het hart fit terug te keren van zijn interlandverplichtingen. De Duitse coach was bevreesd dat zijn plannen in de war zouden worden geschopt door fysieke ongemakken bij zijn uitgevlogen internationals.

Over zijn verdediger hoeft Klopp zich minder zorgen te maken. Oranje-bondscoach Ronald Koeman liet Van Dijk uit voorzorg vanwege een lichte ribblessure eerder naar zijn club terugkeren. Mohamed Salah is een zorgenkindje voor de Duitser. De Egyptische aanvaller verliet het kamp van zijn land ook voortijdig. Na zijn optreden tegen Swaziland kampte hij met een spierblessure.

Liverpool kreeg ook slecht nieuws over Mané. De aanvaller heeft deze week in de voorbereiding op de interland van Senegal tegen Soedan een duim gebroken. Onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de blessure is, maar de verwachting is dat Mané niet alleen de interland van Senegal maar ook de hervatting van de Premier League tegen Huddersfield Town moet missen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.