'Liverpool vindt bonussen in tweede bod op Mané lachwekkend'

Reacties

Liverpool heeft een verbeterd bod van Bayern München op Sadio Mané afgewezen, melden media als The Athletic en The Times. Volgens de berichtgeving bestond het bod uit een vast bedrag van circa 27,5 miljoen euro dat aan de hand van bonussen kon oplopen tot circa 35 miljoen euro. De voorgestelde bonussen zouden door Liverpool als 'lachwekkend' zijn bestempeld.

'Liverpool vindt bonussen in tweede bod op Mané lachwekkend'
© Pro Shots

Vorige week deed Bayern al een bod van een slordige 24,5 miljoen euro, een bedrag dat nog kon groeien tot maximaal ongeveer 29 miljoen euro, om het tot medio 2023 doorlopende contract van de Senegalees af te kopen. Met het meest recente bod was Liverpool dus verzekerd van slechts 3 miljoen euro extra ten opzichte van het eerste bod. Bovendien is de clubleiding niet te spreken over de voorgestelde bonussen.

Naar verluidt zou het bedrag alleen tot maximale hoogte stijgen bij zeer onwaarschijnlijke prestaties van zowel Bayern als Mané in de komende drie jaren. Om tot het totaalbedrag van circa 35 miljoen euro te komen, zou Bayern drie keer op rij de Champions League moeten winnen én zou Mané in al die drie seizoenen de Gouden Bal moeten veroveren.

Mané wordt de afgelopen weken geregeld in verband gebracht met Bayern München en werd daar kort voor de Champions League-finale tegen Real Madrid (0-1 nederlaag) naar gevraagd door Sky Sports. Hij zei niet over zijn toekomst te willen praten en volledig gefocust te zijn op de wedstrijd. 'De vraag of ik blijf of niet, zal ik na de Champions League-finale beantwoorden', beloofde Mané. Een definitief antwoord is er echter nog niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.