Liverpool maakt goede indruk: 'Ajax lijkt op Rangers in de Arena'

Reacties

Ajax ging dinsdagavond met een 1-1 tussenstand rusten tegen Liverpool, maar had erg weinig in te brengen op Anfield. Dat zagen ook analisten Theo Janssen en Wesley Sneijder. Over de 1-1 van Mohammed Kudus waren zij wel te spreken.

Liverpool maakt goede indruk: 'Ajax lijkt op Rangers in de Arena'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 1
Ajax
Ajax

Bij een van de spaarzame aanvallen van Ajax was het raak. Kudus kreeg de bal voor zijn voeten na een loopactie van Steven Berghuis en schoot via de lat raak. 'Wat moet je erover zeggen? Niks', begon Sneijder bij RTL 7. 'Hij schiet 'm fantastisch binnen. Tot dat moment kwam hij niet in het spel voor, maar dit is de Kudus in vorm. Een geweldige speler om naar te kijken.'

Janssen zag ondertussen wel dat Liverpool verreweg de betere ploeg was. 'Ze spelen echt goed, een beetje zoals Ajax vorige week speelde. En Ajax lijkt dan weer op Rangers.' Vorige week wonnen de Amsterdammers met 4-0 in de Johan Cruijff Arena.

Mohamed Salah opende dinsdag na zeventien minuten de score. 'Er ging veel fout', oordeelde Janssen. 'Timber ging het duel aan, terwijl het de man van Rensch was. Blind stond te slapen. Salah komt helemaal vrij en kan binnenschieten. Het heeft ook te maken met de manier van druk zetten. Je ziet dat Bergwijn naar de centrale verdediger gaat. Alexander-Arnold komt hoog mee op en Blind dekt door. Maar bij de 1-0 dekte Blind al door terwijl niemand Salah oppakte.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.