Liverpool heeft Championship-revelatie definitief binnen

Reacties

Liverpool heeft voor het nieuwe seizoen Fábio Carvalho binnengehaald. De negentienjarige middenvelder wordt overgenomen van Fulham, dat kampioen werd in het Championship. De in Portugal geboren Carvalho gaat dus niet met Fulham de Premier League in, maar met de nummer twee van dit seizoen.

Liverpool heeft Championship-revelatie definitief binnen
© Pro Shots

Carvalho sloot op jonge leeftijd aan in de academie van Fulham, waar hij aan het einde van vorig seizoen als invaller zijn Premier League-debuut beleefde. Dit seizoen is hij in het Championship uitgegroeid tot één van de smaakmakers van de kampioen.

Het contract van de Engelse jeugdinternational loopt komende zomer af en dus lijkt Liverpool een gouden (transfervrije) slag geslagen te hebben op de transfermarkt. Volgens Engelse media heeft Liverpool echter in januari al een deal bereikt met Fulham, maar dit is nooit officieel naar buiten gekomen.

Carvalho maakte het seizoen af op het tweede niveau, naar verluidt heeft Liverpool zo'n zes miljoen euro betaald om de jongeling een half jaar later over te nemen. In het Championship was Carvalho dit seizoen goed voor elf doelpunten en zeven assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.