Liverpool en Bayern concurreren met PSV om Van den Berg

Reacties

PSV heeft in de strijd om Sepp van den Berg flinke concurrentie. Bayern München en Liverpool azen eveneens op de handtekening van de zeventienjarige verdediger van PEC Zwolle.

Liverpool en Bayern concurreren met PSV om Van den Berg

Dat Van den Berg gaat vertrekken bij PEC staat wel vast. De Zwollenaren lieten maandag aan VI weten dat het zelfopgeleide talent deze week niet meetraint in afwachting van een transfer. Er was interesse van een club uit de Nederlandse topdrie en vanuit het buitenland.

Al snel werd duidelijk dat PSV de vaderlandse topclub was die in de race is voor Van den Berg. Het is echter geen uitgemaakte zaak dat de Eindhovenaren hem aantrekken, aangezien ook Bayern en Liverpool in de markt zijn voor de jeugdinternational. The Reds lijken de beste papieren te hebben.

Voor PEC is het een tegenvaller dat Van den Berg de club deze zomer gaat verlaten. De Zwolse clubleiding deed meerdere pogingen zijn tot 2020 lopende contract open te breken en haalde onlangs oude bekende Etiënne Reijnen (32) nog terug als diens beoogde mentor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.