Feyenoord wacht lange reis naar het oosten in voorronde Europa League

Reacties

Op weg naar de groepsfase van de Europa League moet Feyenoord in de derde voorronde van het toernooi zien af te rekenen met FK Qabala uit Azerbeidzjan of Dinamo Tblisi uit Georgië.

Feyenoord wacht lange reis naar het oosten in voorronde Europa League

Qabala en Tblisi spelen in de tweede voorronde nog tegen elkaar en de winnaar van deze strijd mag zich gaan opmaken voor een tweeluik met Feyenoord. De Rotterdammers spelen op donderdag 8 augustus eerst een thuiswedstrijd en gaan een week later naar Azerbeidzjan of Georgië.

Als AZ BK Häcken uitschakelt, wacht in de derde voorronde FC Mariupol uit Oekraïne. Voor FC Utrecht, dat in de tweede voorronde tegen Zrinjski Mostar speelt, wacht in een eventuele volgende voorronde NK Domzale uit Slovenië of Malmö FF uit Zweden.

PSV hoopt niet in de Europa League terecht te komen, maar de derde voorronde van de Champions League te bereiken. Mocht FC Basel echter te sterk blijken, dan treft PSV in de tweede voorronde van de Europa League Haugesund uit Noorwegen of Sturm Graz uit Oostenrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.