Linssen zit stuk na vertrek Slutsky: 'Het raakt mij enorm'

Reacties

Bryan Linssen baalt als een stekker van het vertrek van Leonid Slutsky als hoofdtrainer van Vitesse. Het doet de aanvoerder pijn dat de Rus na de zeperd in Heerenveen zijn ontslag heeft ingediend.

Linssen zit stuk na vertrek Slutsky: 'Het raakt mij enorm'
© Pro Shots

Vitesse kwam in het Abe Lenstra Stadion op een 0-2 voorsprong, maar ging toch met 3-2 onderuit. Na afloop liet Slutsky in de kleedkamer weten dat hij de handdoek in de ring gooide. 'Het raakt mij enorm', zei Linssen (boven op archieffoto) voor de camera van FOX Sports. 'Het is een man naar mijn hart: een superlieve man, een goudeerlijke man. Je gunt hem dit leed niet.'

'Als je hem voor de groep ziet staan en afscheid ziet nemen… dat is geen goed gevoel', vervolgde Linssen. 'Hij deed het wel op een heel chique manier. Hij bedankte ons voor alles en zei ons dat we hem altijd kunnen bellen. En dat hij het mooi vond om met ons te werken.' Linssen gaf aan dat hij nog wel het gevoel had dat Slutsky de situatie kon omdraaien. De coach had dat gevoel zelf dus niet meer en houdt het voor gezien.

Pasveer
Doelman Remko Pasveer begrijpt de emoties bij Slutsky. 'Hij wil niets liever dan resultaten halen met deze club, daar heeft hij altijd zijn ziel en zaligheid ingegooid', zei de routinier. 'Je voelt jezelf absoluut aangesproken dat we deze situatie niet hebben kunnen kantelen.' Vitesse gaat intern in beraad over wie Slutsky nu, al dan niet tijdelijk, moet gaan vervangen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.