Linssen kandidaat bij Feyenoord als stand-in voor Sinisterra

Reacties

Bryan Linssen (29) staat op de lijst bij Feyenoord als een mogelijke versterking voor volgend seizoen. De aanvaller van Vitesse is interessant vanwege zijn aflopende contract, maar niet alleen daarmee past hij in het profiel van technisch directeur Frank Arnesen.

Linssen kandidaat bij Feyenoord als stand-in voor Sinisterra
© Pro Shots

Behalve dat Linssen alleen een salaris hoeft te kosten, heeft hij zich de laatste jaren bewezen als een scorende buitenspeler. Hij zou zodoende een ideale stand-in kunnen worden voor Luis Sinisterra, die door een kruisbandblessure pas eind dit jaar weer in actie zal kunnen komen. Tegen die tijd zal Feyenoord de optie in zijn contract gaan lichten. Met de Colombiaan en Linssen, heeft de club de linkerflank dan dubbel bezet.

Het is geen uitgemaakte zaak dat Linssen naar De Kuip komt. Hij schijnt meerdere opties te hebben, zodat de Rotterdammers om zich heen blijven kijken. Ze doen dat met Arnesen als td anders dan voorheen. De Deen heeft zich de afgelopen maanden vooral gericht op de scouting van de club. Hij wil dat Feyenoord zich vooral richt op jonge, talentvolle en betaalbare spelers, uit alle windstreken. Zoals altijd vormt de scouting de pijler onder het beleid van Arnesen. Hij versterkte dat team met Bjarne Hansen, een Deense talentenjager met wie Arnesen al 25 jaar werkt.

Arnesen moet verkópen om eventueel te kunnen kópen en het is nu wachten of er ergens een club straks de transferwindow in beweging zet. Anders bestaat de kans dat de beste spelers van Feyenoord blijven waar ze zijn. Wel heeft Arnesen ruimte in het salarisbudget, doordat zeven spelers uit hun contract lopen. Dat maakt huren wel mogelijk, zoals dat tijdens de afgelopen winter lukte met Oguzhan Özyakup. De middenvelder kwam onder gunstige voorwaarden over van Besiktas en wie weet kan dat wel weer. De vraag is alleen wat de beste timing is: nu toeslaan, of wachten op wat er straks gebeurt bij de topclubs die ongetwijfeld hun selecties zullen inkrimpen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.