Linssen grijpt mis: prestigieuze eretitel naar plaag van AS Roma

Reacties

Bryan Linssen heeft naast de eretitel Speler van de Week in de Conference League gegrepen. Erik Botheim van FK Bodø/Glimt is als winnaar uit de bus gekomen.

Linssen grijpt mis: prestigieuze eretitel naar plaag van AS Roma
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Union Berlin
Union Berlin

De 21-jarige spits was met twee goals en drie assists dé grote uitblinker in de eclatante 6-1 zege van de Noren op het AS Roma van José Mourinho. Gavriel Kanichoswky, die twee keer scoorde voor Maccabi Tel Aviv tegen HJK (0-5), en Rauno Sappinen, die tweemaal trefzeker was namens FC Flora Tallinn tegen Anorthosis Famagusta (2-2), waren eveneens genomineerd.

Linssen speelde donderdag een uitstekende wedstrijd tegen Union Berlin. Hij vormde een plaag voor de defensie en maakte na een klein half uur spelen, na voorbereidend werk van Marcus Homgren Pedersen, de 2-0. Uiteindelijk werd de 31-jarige Linssen na 83 minuten vervangen door Cyriel Dessers.

Na afloop keek Linssen tevreden terug: 'Als je ziet wat wij voor team zijn en hoe wij voor elkaar willen vechten. We staan er goed voor, maar we zijn er nog lang niet. Vorig seizoen konden we ook in de laatste speelronde overwintering veiligstellen en toen lukte het niet. We moeten niet te vroeg juichen.' Feyenoord gaat nu met zeven punten uit drie wedstrijden aan kop in Groep E van de Conference League.

UEFA Europa Conference League

Stand Groep E UEFA Europa Conference League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
4
2
0
11-6
+5
14
2
Slavia Praag
6
2
2
2
8-7
+1
8
3
Union Berlin
6
2
1
3
8-9
-1
7
4
Maccabi Haifa
6
1
1
4
2-7
-5
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.