Liefhebber Vermeer 'te vroeg' terug, nostalgie voor Wijnaldum

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Liefhebber Vermeer 'te vroeg' terug, nostalgie voor Wijnaldum

• Vakantie? Duurt te lang, vindt Kenneth Vermeer. De doelman van Feyenoord keerde donderdag terug op het trainingsveld, enkele dagen voordat hij eigenlijk zou starten. Vermeer had vanaf 9 juni vakantie, omdat hij onderdeel was van de Nations League-selectie van Oranje, en mocht de eerste weken van de voorbereiding van Feyenoord missen.

'Ik had er gewoon echt weer zin in,', aldus Vermeer op clubsite. 'Eenmaal terug in Nederland begon het snel te kriebelen. Bovendien wilde ik niet op trainingskamp helemaal op nul beginnen. Het was heerlijk om vanochtend weer op het veld te staan en weer met de bal bezig te zijn.'

• De tijd vliegt, beseft Georginio Wijnaldum. De Champions League-winnaar staat stil bij het feit dat hij acht jaar geleden een contract tekende bij PSV. Zijn nostalgische bui is ook aanleiding om zijn waardering uit te spreken voor zijn oma, die een grote rol speelt in zijn leven. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

River Plate heeft zich van een andere humanitaire kant laten zien. De Argentijnse topclub heeft de deuren van het iconische El Monumental geopend voor daklozen, die door het slechte weer in Argentinië extra steun kunnen gebruiken. 'Ze krijgen onderdak en dekens', vertelt Juan Carr over de handreiking aan de nooddruftigen in Buenos Aires.

• Een felicitatie van koning Willem-Alexander of premier Mark Rutte op Twitter hebben de Oranje Leeuwinnen (nog) niet ontvangen na het volgende historische resultaat. De Franse ster Kylian Mbappé, ongetwijfeld ook gestreeld dat de Leeuwinnen zijn naam zingen, wenst Nederland wel geluk voor de finale van zondag.

'Vlap heeft iets bijzonders, hij heeft iets dat andere spelers niet hebben. En kijk naar Nacer Chadli en Dries Mertens, die vanuit kleinere clubs in Nederland een heel mooie carrière hebben uitgebouwd. Zo'n speler zou Vlap ook wel eens kunnen zijn.'
Youri Mulder analyseert bij Sporza de aanstaande overstap van Michel Vlap van SC Heerenveen naar Anderlecht.

• Op deze dag precies 21 jaar geleden ging heel voetbalminnend Nederland uit z'n dak, en niet in de laatste plaats NOS-verslaggever Jack van Gelder. Inderdaad, we spreken over het winnende doelpunt van Dennis Bergkamp op het WK van 1998 in Frankrijk. Argentinië was in Marseille het slachtoffer.

{"title":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","titleMobile":"Kies bij welkomstactie: wint Feyenoord of NEC de beker?","odd":"100.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:897b0283-8797-432c-9631-8a6f68fce3a8","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+).","textMobile":"TOTO pakt voor de finale om de TOTO KNVB Beker uit met een prachtige welkomstactie (24+)."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.