Leipzig plaagt PSG met contractverlenging: 'Groeten vanuit Parijs'

Reacties

RB Leipzig heeft een zeer belangrijke slag geslagen door het contract van Christopher Nkunku open te breken. De grote smaakmaker ligt met een nieuw contract tot medio 2026 vast. De Europese top zat achter Nkunku aan, maar krijgt na komend seizoen een nieuwe kans.

Leipzig plaagt PSG met contractverlenging: 'Groeten vanuit Parijs'
© Pro Shots

Volgens Kicker bevat het nieuwe contract van Nkunku namelijk een clausule die vanaf de zomer van 2023 geactiveerd kan worden. Het Duitse medium kreeg geen precies getal te horen van zijn bronnen, maar weet dat het om een bedrag van boven de zestig miljoen euro gaat. Richting het einde van het seizoen werd Nkunku al genoemd bij Paris Saint-Germain, Chelsea en Manchester United. Leipzig plaagde PSG bij de aankondiging van de contractverlenging. 'Veel groeten vanuit Parijs, maar geen zorgen. Ik kom snel terug naar Leipzig', kondigde Nkunku aan in een video (zie onderaan).

Nkunku werd in 2019 door Leipzig overgenomen van PSG en was dit seizoen niet te stoppen. Hij maakte twintig doelpunten in de Bundesliga en voegde daar ook nog eens vijftien doelpunten via het Duitse bekertoernooi en de Europese toernooien aan toe. Zijn uitverkiezing tot Speler van het Jaar in de Bundesliga was het bewijs voor zijn sterke seizoen, dat hij afsloot met het winnen van de DFB-Pokal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.