Trainer Olympique Marseille uit grote woede in drie talen in de catacomben

Reacties

De wedstrijd tussen Olympique Marseille en Sporting Portugal is uitgesteld. De spelersbus van Sporting zat in de file in Marseille, zo melden media in Frankrijk.

Trainer Olympique Marseille uit grote woede in drie talen in de catacomben
Olympique Marseille
Olympique Marseille
4 - 1
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

De wedstrijd wordt achter gesloten deuren afgewerkt: Marseille is bestraft voor rellen tijdens het duel met Eintracht Frankfurt van vorig maand (0-1 nederlaag). Vermoedelijk zullen dus niet heel veel supporters richting het stadion zijn gereden, maar toch was er sprake van file.

De wedstrijd zou eigenlijk om 18.45 uur beginnen, maar ving uiteindelijk rond 19.05 uur aan. Marseille hoopt de eerste punten in de Champions League te pakken; Sporting is na twee duels nog foutloos.

Igor Tudor, de trainer van Olympique Marseille, was woedend over de gang van zaken. Hij schreeuwde in de catacomben in het Italiaans tegen scheidsrechter Davide Massa, in het Engels tegen officials en in het Frans tegen anderen. 'Kunnen mensen hier zomaar doen wat ze willen? Dit is de Champions League, geen amateurtoernooi, kom op', riep Tudor onder meer, zo is te zien in een video van RMC Sport. 'Ze doen het expres! Het interesseert me geen fuck, het schaadt ons meer dan jullie team!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Tottenham Hotspur
6
3
2
1
8-6
+2
11
2
Eintracht Frankfurt
6
3
1
2
7-8
-1
10
3
Sporting Lissabon
6
2
1
3
8-9
-1
7
4
Olympique Marseille
6
2
0
4
8-8
0
6
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.