League Two-spits mist wedstrijd door Xbox-blessure

Reacties
League Two-spits mist wedstrijd door Xbox-blessure
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Engelse League Two-club Crewe Alexandra speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen Carlisle United. Het ontbrak de ploeg duidelijk aan iemand die weet waar het doel staat. Tot overmaat van ramp voor Crewe moesten ze het zonder hun tospcorer stellen. Die was afwezig, en wel met een heel opmerkelijke blessure.

Aanvaller Courtney Baker-Richardson raakte geblesserd bij... het spelen op zijn Xbox, zo vertelde zijn manager Alex Morris na afloop. 'Volgens mij is het gebeurd toen hij zat te gamen, ja. Hij verdraaide zijn been op de bank. Het past wel bij hoe ons seizoen op dit moment verloopt voor wat blessures betreft', aldus de enigszins fatalistische coach tegenover de krant News and Star.

Als het goed is, sluit Baker-Richardson deze week weer aan bij de selectie. Het is nog gissen naar het spel dat hij speelde terwijl hij zijn blessure opliep. Doorgewinterde gamers weten ongetwijfeld dat FIFA 23 recent is uitgekomen, maar er gaat ook een gerucht rond dat het zou gaan om een potje Call of Duty Warzone. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.