Lazio trekt contractvoorstel in: De Vrij vertrekt na dit seizoen

Reacties

Stefan de Vrij is bezig aan zijn laatste maanden bij Lazio. De verdediger heeft een aflopende verbintenis, maar de club heeft een aanbieding voor een nieuw contract ingetrokken. De Vrij wandelt komende zomer dus gratis de deur uit.

Lazio trekt contractvoorstel in: De Vrij vertrekt na dit seizoen

Dat heeft technisch directeur Igli Tare maandagavond bevestigd, vlak voordat Lazio het in eigen huis opneemt tegen Hellas Verona. 'We hebben onze aanbieding ingetrokken. Stefan is altijd een voorbeeldige prof geweest en we bedanken hem. Hij heeft veel voor deze club betekend, de club ook veel voor hem, maar na dit seizoen scheiden onze wegen. Het draait om eerlijkheid', sluit Tare wat raadselachtig af.

De onderhandelingen tussen Lazio en de 26-jarige De Vrij duren al maanden, waardoor de kwestie op een soap begon te lijken. 'Het probleem ligt bij zijn zaakwaarnemers', verzuchtte Tare een paar dagen geleden nog. 'Maar dat zijn bureaucratische zaken. Het is een verhaal dat nooit ophoudt. Het is niet makkelijk om deals te sluiten met de Nederlanders.'

Toch leek het erop dat de toekomst van De Vrij bij Lazio lag. Zo zou er een herenakkoord zijn over een nieuw contract tot 2019, met een bescheiden afkoopsom van zo'n 25 miljoen. De stekker is nu dus uit de onderhandelingen getrokken, waardoor de international deze zomer vrij is om te gaan waar hij wil. In het verleden werd zijn naam genoemd in verband met Manchester United, de laatste tijd zingt vooral de naam van Internazionale rond. Zijn transfervrije status maakt De Vrij hoe dan ook een interessant doelwit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.