Lazio slaat dubbelslag en bindt onmisbare sterspelers

Reacties

Lazio heeft een bijzondere dubbelslag geslagen. De club heeft de contracten van de absolute sterspelers Ciro Immobile en Sergej Milinkovic-Savic opengebroken.

Lazio slaat dubbelslag en bindt onmisbare sterspelers

Immobile en Milinkovic-Savic hebben beiden hun contract met een jaar verlengd tot medio 2023. Zo maakt Lazio het nog lastiger voor Europese topclubs om hun meest waardevolle spelers weg te kapen.

Afgelopen weekend was Immobile trefzeker in de derby tegen AS Roma (3-1 nederlaag), waarmee hij op vijf doelpunten in acht officiële duels tijdens dit seizoen kwam. Sinds zijn komst van Sevilla in 2016 scoorde de 28-jarige spits 72 keer in 96 wedstrijden.

Milinkovic-Savic staat te boek als een van de grootste juwelen van de Serie A. Lazio plukte de multifunctionele middenvelder drie jaar geleden voor 18 miljoen euro weg bij RC Genk. Sindsdien maakt de 23-jarige Serviër, wiens zaakwaarnemer Mateja Kezman is, veel indruk in Italië. Daardoor is er naar verluidt veel belangstelling voor hem van Europese grootmachten, waaronder Real Madrid en Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.