Lazio onderhandelt met Raiola over transfer Kishna

Reacties

Zaakwaarnemer Mino Raiola is in Brussel in gesprek met Lazio-directeur Igli Tare over een transfer van Ricardo Kishna. Voor de twintigjarige aanvaller van Ajax ligt een vierjarig contract klaar in Rome.

Lazio onderhandelt met Raiola over transfer Kishna

Trainer Frank de Boer bevestigde onlangs al de belangstelling van Lazio voor Kishna. De Amsterdammers ontvangen een slordige drie miljoen euro wanneer de deal is afgerond. Kishna is nog niet in Rome geweest, dat zal pas gebeuren wanneer de deal is beklonken.

Overigens zijn er meer Italiaanse clubs die de aanvaller volgen, al zijn de beste papieren voor Biancocelesti. Als Kishna naar Lazio overstapt, wordt hij na Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid de vierde Nederlander in de selectie van de Romeinen. Lazio is op dit moment in Brussel, waar het vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Belgische topclub Anderlecht speelt .

De twintigjarige Kishna maakte zijn debuut voor Ajax in januari 2014. Uiteindelijk kwam hij in het seizoen 2013/14 tot acht duels in de hoofdmacht. Vorig seizoen was de aanvaller vijf keer trefzeker in 26 competitieduels. Kishna heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2016.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.