Late goal Jørgensen bezorgt Jong Feyenoord zege

Reacties

Nicolai Jørgensen heeft donderdagmiddag een versterkt Jong Feyenoord aan een zege op Jong NAC Breda geholpen. Bij de Rotterdammers deden meerdere spelers uit het eerste elftal mee in de wedstrijd van de beloften.

Late goal Jørgensen bezorgt Jong Feyenoord zege

Zo stond Joris Delle onder de lat en Bart Nieuwkoop en Sven van Beek achterin. Ook Yassin Ayoub en Luis Sinisterra maakten speelminuten. Jørgensen maakte uiteindelijk in de slotfase de enige treffer van de middag.

De spits werd door de Deense bondscoach Age Hareide nog niet fit genoeg geacht voor de interlandperiode. Jørgensen maakte ruim een maand geleden zijn rentree in een oefenwedstrijd en deed daarna in vier Eredivisie-duels mee. Afgelopen zondag stond de aanvaller in de basis tegen Willem II (1-1).

Opstelling Jong Feyenoord: Delle; Nieuwkoop, Van Beek, Van Mullem, Verdonk; El Bouchataoui, Schuurman, Ayoub; Sinisterra, Jørgensen en Zwarts.

Opstelling Jong NAC Breda: Niemczycki; Broeren, Palmer-Brown, Van Hecke, Mashart; Rommens, De Fretes, Van Gestel; Den Heijer, Loshi, Amissi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.