LASK Linz niet onder de indruk van openingsbod Feyenoord

Reacties

LASK Linz is niet onder de indruk van het openingsbod van Feyenoord, dat verdediger Gernot Trauner hoopt los te weken bij de Oostenrijkers.

LASK Linz niet onder de indruk van openingsbod Feyenoord

Feyenoord-trainer Arne Slot ziet in de 29-jarige Trauner een versterking voor de Rotterdamse defensie, maar LASK Linz is niet van plan om zijn aanvoerder zonder slag of stoot te laten gaan.

Een eerste bod vanuit Rotterdam, dat naar verluidt meer dan een miljoen bedraagt, kan de leiding van de Oostenrijkers niet bekoren. 'Dit aanbod komt niet eens in de buurt. Ik denk dat de komende dagen zullen uitwijzen welke richting het uitgaat', zei trainer Dominik Thalhammer op de persconferentie na het gewonnen bekerduel met FC Marchfeld (6-0) tegen Ligaportal.

Trauner is bij Feyenoord in beeld om een centraal duo te vormen met Marcos Senesi. De vijfvoudig Oostenrijks international beschikt in Linz nog over een contract tot de zomer van 2024. Voor Trauner zou een overstap naar Rotterdam zijn eerste buitenlandse avontuur betekenen. De routinier is afkomstig uit de jeugdopleiding van LASK Linz, maar verdedigde tussen 2012 en 2017 de clubkleuren van SV Ried.

Eerder dit weekend nam Feyenoord aanvaller Alireza Jahanbakhsh over van Brighton & Hove Albion. De Iraniër moet de opvolger worden van Steven Berghuis, die koos voor een transfer naar Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.