Larsson op weg naar club van Benítez en Hamsik

Reacties

Dalian Professional Football Club is de Chinese club die zich per direct wil versterken met Sam Larsson, zo berichten Zweedse media. De Zweedse aanvaller is al op weg naar zijn nieuwe werkgever, zoals VI woensdag al meldde.

Larsson op weg naar club van Benítez en Hamsik
© Pro Shots

Naar verluidt ontvangen de Rotterdammers rond de vijf miljoen euro. Larsson begon afgelopen zaterdag nog in de basis tegen Fortuna Sittard, maar dat kan weleens heel goed zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord zijn geweest.

De trainer van Dalian Professional Football Club is Rafael Benítez, die eerder zeer succesvol was bij onder meer Valencia en Liverpool. Bekende spelers die onder contract staan bij Dalian zijn Salomón Rondón en Marek Hamsik.

Door de zware knieblessure van Luis Sinisterra komt het naderende vertrek van Larsson eigenlijk niet goed uit voor Feyenoord, maar het bod uit China was voor de club te goed om te weigeren.

De start van de competitie is tot nader order uitgesteld wegens de uitbraak van het Corona-virus. Veel clubs zijn momenteel op trainingskamp in het buitenland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.