Laporta wil niets weten van finale voor Koeman in Cádiz

Reacties

Voor Ronald Koeman staat de druk er voor de uitwedstrijd tegen Cádiz flink op. De coach van Barcelona hoeft echter niet te vrezen dat hij bij een slecht resultaat zal worden weggestuurd, zo heeft voorzitter Joan Laporta laten weten aan El Chiringuito.

Laporta wil niets weten van finale voor Koeman in Cádiz
© Pro Shots
Cádiz
Cádiz
0 - 0
Barcelona
Barcelona

Barcelona verloor vorige week in de Champions League kansloos van Bayern München (0-3) en sindsdien wordt er weer flink gespeculeerd over een trainerswissel bij de gevallen topclub. Het teleurstellende gelijkspel van maandag tegen Granada (1-1) verstevigde de positie van Koeman zeker niet.

Donderdagavond om 22.00 uur speelt Barcelona uit tegen Cádiz. Laporta heeft in aanloop naar dit duel zijn vertrouwen in Koeman uitgesproken. 'De toekomst van Koeman hangt niet af van het resultaat van vanavond', benadrukte de preses donderdagmiddag. 'We staan achter de trainer. Hij is onze coach van het eerste elftal en we willen dat het goed gaat met hem.'

Koeman had woensdag geen zin om met de Spaanse pers vooruit te blikken op het duel met Cádiz: de coach hield het bij het voorlezen van een verklaring. Laporta liet al weten dat hij daar niet van op de hoogte was.

VI's Martijn Krabbendam sprak deze week uitgebreid met Ronald Koeman. Lees het verhaal via VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.