Laporta wijst op het enige obstakel dat nieuw contract Messi in de weg staat

Reacties

Lionel Messi is officieel geen speler van Barcelona meer. Voorzitter Joan Laporta wijst naar het probleem met het Financial Fair Play-systeem.

Laporta wijst op het enige obstakel dat nieuw contract Messi in de weg staat
© Pro Shots

'We willen dat hij blijft en Leo wil blijven. Alles gaat goed', neemt Laporta bij de radiozender Onda Cero de zorgen weg bij de Barcelona-fans over een afscheid van Messi. Op 1 juli is het contract van de Argentijn officieel afgelopen en heeft hij zijn handen vrij om overal te tekenen.

Laporta had het liefst gezien dat de zaak al was beklonken. 'Ik had graag gezegd dat Leo blijft, maar ik kan dat nog niet zeggen.' Barcelona is namelijk met handen en voeten gebonden aan de UEFA-afspraken met betrekking tot Financial Fair Play. 'We zitten met dit probleem', aldus de voorzitter.

Barcelona verkeert financieel in zwaar weer en heeft moeite te voldoen aan de UEFA-afspraken dat er niet meer uitgeven mag worden dan dat er binnenkomt. Desondanks is de verwachting in Spanje dat in de komende dagen witte rook komt in Camp Nou over Messi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.