Laporta mist respect bij PSG-flirt met Messi: 'Ze hadden ook kunnen zwijgen'

Reacties

Ronald Koeman stoorde zich niet aan de uitlatingen van PSG-directeur Leonardo, die aangaf dat de Franse topclub zeker belangstelling heeft voor Lionel Messi, maar Joan Laporta doet dat wél. De presidentskandidaat van de Spaanse grootmacht vraagt om 'meer respect'.

Laporta mist respect bij PSG-flirt met Messi: 'Ze hadden ook kunnen zwijgen'
© Pro Shots

Messi beschikt over een aflopend contract bij Barcelona en mag daardoor in gesprek gaan met andere clubs over een samenwerking. PSG ziet dat wel zitten. 'Grote spelers zoals Messi staan bij Paris Saint-Germain áltijd op een lijst', maakte Leonardo duidelijk. Niets geks, vond Koeman. 'Als je mij vraagt of ik interesse heb in Mbappé of Neymar, dan zeg ik ook ja', reageerde de coach.

Zo leek er dus weinig aan de hand, maar Laporta maakt zich druk. 'Ik heb gelezen over de grote verliezen die PSG leed en dat ze in de zomer weinig aankopen konden doen', mopperde de presidentskandidaat in gesprek met TVE. zijn altijd respectvol te zijn en vragen om hetzelfde aan PSG. Ze moeten niet proberen om ons te destabiliseren.'

Laporta, een van de vier overgebleven kandidaten bij de uitgestelde verkiezingen, wil er alles aan doen om Messi toch een nieuw contract te laten tekenen bij Barcelona. 'We zitten middenin het seizoen', klaagde Laporta verder over de woorden van Leonardo. 'Ik denk niet dat het eerlijk is om dan over een speler van een andere club te praten. Ze hadden ook kunnen zwijgen. Als PSG een voorbeeldclub wil worden, zou het zich niet bezig moeten houden met dit soort dingen.'

Maandag kwam overigens naar buiten dat Barcelona met een megaschuld kampt. Een nieuw supercontract voor sterspeler Messi lijkt daarom een moeilijk verhaal te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.