Laporta komt met opmerkelijk filmpje en belooft Barça-fans 'oplossing' voor situatie

Reacties

Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft woensdagmiddag een opmerkelijk filmpje verspreid via social media. Laporta roept daags na de nederlaag van Barça in de Champions League tegen Bayern München (0-3) de fans op om de club te blijven steunen en geduld te hebben in afwachting van 'oplossingen' voor de huidige situatie.

Laporta komt met opmerkelijk filmpje en belooft Barça-fans 'oplossing' voor situatie
© Pro Shots

In een videoboodschap richt de voorzitter van Barcelona zich tot de supporters van de club. 'Ik ben net zo teleurgesteld als jullie. Maar ik wil jullie vertellen dat wat er is gebeurd, dat we dat hebben zien aankomen, gezien de situatie waarin we nu als club zitten. Ik vraag jullie daarom om geduld te hebben', zegt Laporta.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik hoop dat jullie het team blijven steunen en ik vraag jullie vertrouwen te hebben in de mensen die op dit moment de dagelijkse leiding in handen hebben', aldus de Barça-preses. 'Laat er geen twijfel over bestaan dat wij de huidige situatie gaan oplossen. Bedankt. Visca el Barça.'

Uit het filmpje wordt niet duidelijk op welke oplossing(en) Laporta doelt. De relatie tussen Koeman en de huidige voorzitter van Barça is nog altijd niet bijzonder sterk. De volgende wedstrijd voor Barcelona is aanstaande maandag in eigen huis tegen Granada.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.