'Laporta en Raiola praten in Italiaans hotel over Haaland'

Reacties

Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft maandag met Mino Raiola gesproken over een eventuele transfer van Erling Haaland. Met dat nieuws pakt Mundo Deportivo uit op de voorpagina.

'Laporta en Raiola praten in Italiaans hotel over Haaland'
© Pro Shots

Laporta was in Turijn, omdat Pedri in de Italiaanse stad de Golden Boy-award in ontvangst nam. De president van de Catalanen maakte van de gelegenheid gebruik om met Raiola af te spreken in een hotel. Daar zouden de twee onder meer hebben gesproken over de toekomst van Haaland.

Transferspecialist Fabrizio Romano bracht het nieuws maandagavond naar buiten, vanochtend staat de Noorse spits groot op de cover van Mundo Deportivo. Volgens de Catalaanse sportkrant heeft Laporta nog maar eens duidelijk gemaakt dat Haaland een belangrijke rol zou spelen in de plannen van Xavi.

Op dit moment heeft Barcelona niet de financiële middelen om te concurreren met de andere Europese topclubs die achter Haaland aanzitten, maar Laporta hoopt dat de situatie het komende halfjaar verbetert door enkele nieuwe sponsordeals en de verkoop van een aantal spelers.

Raiola en Laporta houden er een goede band op na en Spaanse media achten Barcelona om die reden niet kansloos in de strijd om Haaland. De 21-jarige goalgetter heeft in zijn tot 2024 lopende contract bij Borussia Dormund naar verluidt een gelimiteerde afkoopsom staan die komende zomer ingaat.

Raiola sprak zich onlangs nog uit over de toekomst van Haaland en sloot niet uit dat de doelpuntenmachine langer in Duitsland blijft. De machtige spelersagent leek ook te suggeren dat vier clubs in de race waren voor zijn handtekening, maar kwam via Twitter terug op die uitspraak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer E. Haaland
Meer over E. Haaland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.