Lang werkt verder aan bijzondere statistiek: 'Hopelijk volgen er nog meer'

Reacties

Noa Lang scoorde tot zaterdagavond al drie keer in het huidige Eredivisie-seizoen in de Grolsch Veste. Dat was echter namens Ajax en niet namens FC Twente. Daar kwam zaterdagavond in het thuisduel met Sparta Rotterdam (2-0) verandering in.

Lang werkt verder aan bijzondere statistiek: 'Hopelijk volgen er nog meer'
© Pro Shots

Lang kwam afgelopen winter op huurbasis over van Ajax en maakte vorige week in de uitwedstrijd tegen PSV al zijn debuut voor FC Twente. Zaterdagavond hulde hij zich ook voor het eerst in het thuistenue van FC Twente. Dit keer hadden de supporters in Enschede meer reden om voor Lang te juichen dan eerder dit seizoen. Begin december maakte Lang namelijk een hattrick in de Grolsch Veste, maar toen was het FC Twente-publiek nog niet het thuispubliek voor de vleugelaanvaller.

'Ik hoop wel dat ze me nu gaan toezingen', zei een lachende Lang voor de camera van FOX Sports. Hij bepaalde de 2-0 eindstand met een schot in de korte hoek. 'Als ik naar binnen ga, verwachten de keepers automatisch een schot in de verre hoek, maar dan probeer ik altijd een schot tussen de benen in de korte hoek. Dat doe ik ook vaak op de training', legde de twintigjarige flankspeler uit. 

Lang werd verkozen tot Man of the Match en hoewel hij dus pas kort speler van FC Twente is, is hij na Haris Vuckic (6 goals) en Aitor Cantalapiedra (5 goals) wel al de speler met de meeste goals in de Grolsch Veste in het huidige seizoen van de Eredivisie. 'Hopelijk volgen er nog veel meer. Ik heb het wel naar mijn zin in dit stadion.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.