Lang spreekt zijn 'haters' in eigen stijl toe na kampioenswedstrijd

Reacties

De vreugde is groot bij Club Brugge na het winnen van de achttiende landstitel in de clubhistorie. Noa Lang richtte zich te midden van de festiviteiten na de bevrijdende zege op Antwerp tot zijn criticasters.

Lang spreekt zijn 'haters' in eigen stijl toe na kampioenswedstrijd
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
1 - 3
Club Brugge
Club Brugge

Met ploeggenoot Clinton Mata verscheen Lang voor de camera van Eleven Sports. De 22-jarige aanvaller omhelsde de verdediger en zei: 'Mata, vriend, ik heb een vraag. Waarom praten mensen altijd, het hele jaar lang? Ik geef niet eens antwoord, want ik heb geen tijd om te antwoorden. Maar weet je, ik ben opnieuw kampioen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lang werd vorig seizoen al kampioen met Club Brugge en had in het seizoen 2018/19 met drie korte invalbeurten een klein aandeel in de landstitel van Ajax. De Oranje-international beleeft op persoonlijk vlak een wisselvallig seizoen. De buitenspeler was tot eind december uitstekend op dreef en debuteerde in oktober voor het Nederlands elftal. Dit kalenderjaar scoorde Lang echter nog maar één keer in competitieverband.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lang ruilde zijn shirtje na afloop van de wedstrijd met dat van Radja Nainggolan. Dat was opmerkelijk, want de blikvanger van Antwerp liet eerder dit seizoen nog weten de Nederlander niet te kunnen uitstaan en hekelde het gedrag van Lang. Zijn de twee nu weer vrienden? Nainggolan reageerde bij Het Nieuwsblad: 'Ik heb nooit iets tegen hem gehad en heb gewoon verteld wat ik over hem dacht. Lang is een goede voetballer, maar ook vandaag kreeg hij weer een domme gele kaart.'

Vormer
Ruud Vormer werd met Club Brugge zondagmiddag al voor de vijfde keer de beste van het land. De 34-jarige middenvelder maakte er geen geheim van dat hij moeite heeft gehad met zijn reserverol onder trainer Alfred Schreuder. 'Het enige spijtige was dat ik heel abrupt opzij werd geschoven. Toch heb ik de jongens proberen te helpen waar ik kon, maar mentaal was het een verschrikkelijk jaar', aldus de routinier, die gelinkt wordt aan een overstap naar Zulte Waregem.

Club Brugge sluit het seizoen volgend weekend af met een thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Dat is het laatste duel onder Schreuder, die vervolgens naar Ajax vertrekt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.