Lang neemt met rap op geheel eigen wijze afscheid van Ajax-fans

Reacties

Het vertrek van Ajax naar Club Brugge is voor Noa Lang (21) niet makkelijk. Dat vertelt hij in een speciaal gemaakte rap, waarin hij afscheid neemt van de Amsterdamse fans en ingaat op hetgeen hij allemaal mee heeft gemaakt bij zijn geliefde club.

Lang neemt met rap op geheel eigen wijze afscheid van Ajax-fans
© Pro Shots

Lang maakte op Deadline Day de overstap naar de Belgische landskampioen. Eerst op huurbasis, daarna wordt hij vastgelegd tot medio 2024 voor een bedrag van zes miljoen euro. Bij Ajax was er niet voldoende perspectief om veel in actie te komen.

Lang, die sinds hij in 2013 van de jeugdopleiding van Feyenoord overkwam het Ajax-shirt droeg, heeft ervoor gekozen zijn emoties en gedachten met een rap te uiten. Samen met vriend Justin Kluivert schreef hij de tekst van de rap, die hij op Instagram deelt.

Hij benoemt daarin het traject van zijn jeugjaren, zijn debuut in maart 2019 en stipt ook zijn imago aan. 'Van de meest gehate jongens van het land, wat ik ook doe de dag erop staat het weer in de krant', zo stelt hij. Uiteindelijk bedankt Lang de Ajax-fans voor de mooie jaren. Zijn grote droom, spelen in Ajax 1 is uitgekomen, al erkent hij dat hij liever succesvoller was geweest. Onlangs vertelde de aanvaller al Club Brugge nu als goede stap in zijn loopbaan te zien.

Beluister de rap hieronder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.