Lamprou wil Pasveer verdrijven onder de Vitesse-lat

Reacties

Kostas Lamprou is dinsdag gepresenteerd bij Vitesse. De doelman tekent, zoals VI maandag al meldde, een contract voor een jaar. Hij hoopt in Arnhem uit te groeien tot eerste keeper.

Lamprou wil Pasveer verdrijven onder de Vitesse-lat

Momenteel is de plek onder de lat nog voor Remko Pasveer, die vorig seizoen de inmiddels vertrokken Eduardo uit de basis verdrong. Na het vertrek van de ervaren Portugees ging Vitesse op zoek naar een nieuwe ervaren keeper die het nu in Lamprou gevonden heeft.

De Griek was na zijn vertrek transfervrij en stond ook in de belangstelling van onder meer Club Brugge en Sparta Rotterdam. Bij Vitesse hoopt hij uit te groeien tot eerste keuze. 'Ik heb veel zin in mijn nieuw avontuur bij Vitesse. Ik weet dat ik het niveau aankan, dus ik ga vol goede moed de strijd aan met de andere doelmannen.'

Technisch directeur Mo Allach kijkt uit naar de concurrentiestrijd tussen Lamprou en Pasveer. 'Kostas is een gelouterde doelman met volop ervaring in de Eredivisie. Met Kostas halen we een stabiele kracht, die de concurrentiestrijd onder de lat mag aangaan.'

Vitesse is aardig op dreef op de transfermarkt. Lamprou is na Armando Obispo, Jay-Roy Grot, Tomás Hájek, Charly Musonda, Riechedly Bazoer en Oussama Tannane alweer de zevende aanwist.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.