Lamprou krijgt slecht nieuws bij Willem II: 'Een moeilijke beslissing'

Reacties

Kostas Lamprou keerde deze zomer na vijf jaar terug bij Willem II, maar heeft slecht nieuws gekregen van trainer Kevin Hofland. De Griekse doelman moet zich voorlopig tevreden stellen met een rol op het tweede plan.

Lamprou krijgt slecht nieuws bij Willem II: 'Een moeilijke beslissing'
© Pro Shots
Willem II
Willem II
1 - 1
Jong PSV
Jong PSV

Lamprou stond in de belangstelling van clubs uit de Eredivisie, maar koos bewust voor een terugkeer in Tilburg. Hofland geeft vrijdag tijdens de seizoensopener tegen Jong PSV echter de voorkeur aan Joshua Smits. 'De verschillen zijn klein en dat maakt het een moeilijke beslissing', geeft de trainer toe op de clubsite.

Net als Lamprou, die namens RKC Waalwijk en PEC Zwolle de laatste twee seizoenen geen minuut miste in de Eredivisie, streek Smits deze transferwindow neer bij Willem II. 'Joshua en Kostas hebben allebei veel ervaring en specifieke kwaliteiten waarmee ze het team helpen. Dat wisten we al en dat hebben we de afgelopen periode met eigen ogen kunnen zien.'

De keuze van Hofland pakt voorlopig uit in het nadeel van Lamprou. De sluitpost moet vrijdag vanaf de bank toekijken hoe Willem II in eigen huis de Keuken Kampioen Divisie opent met een thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Spelersprofiel

K. Lamprou


Geboortedatum:
18 september 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Athena
Nationaliteit
Griekenland
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
84 kg
Huidige club:
Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.