Lampard heeft Mourinho's Chelsea-record binnen handbereik

Reacties

De Chelsea-defensie staat als een huis. Ook het eerste seizoensoptreden van Antonio Rüdiger verzwakt The Blues niet.

Lampard heeft Mourinho's Chelsea-record binnen handbereik
© Pro Shots
Newcastle United
Newcastle United
0 - 2
Chelsea
Chelsea

De solide defensie is een belangrijke pijler onder het huidige succes van Chelsea. De wedstrijd tegen Newcastle United (0-2) leverde de bevestiging, want voor de vierde keer op rij in verschillende competities werd op vreemde bodem de nul gehouden. Een dergelijke reeks was niet meer voorgekomen bij The Blues sinds februari 2014, toen onder José Mourinho vijf duels op rij eindigden zonder tegentreffer.

De entree van doelman Edouard Mendy heeft Chelsea geholpen. De van Stade Rennes overgekomen Senegalees heeft in de acht duels in de Premier League en de Champions League slechts één keer moeten capituleren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na het duel op St. James' Park plaatste Lampard een schijnwerper op Rüdiger. De Duitse verdediger maakte zaterdag zijn eerste Premier League-minuten van dit seizoen. 'Het is niet makkelijk om erin te komen als je niet regelmatig speelt en er dan meteen te staan', was Lampard voor lof voor de man die normaal gesproken tweede viool speelt.

'Ik heb vertrouwen in Toni. Zijn optreden was zeer sterk', zei Lampard. 'Het is zeer belangrijk dat we een sterke selectie hebben met het wedstrijdprogramma. Voor Toni was het fantastisch dat hij erin kwam en de nul hield. En het was ook fantastisch voor mij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.