Lammers maakt spitsengoal na zeldzame treffer Özil

Reacties

Sam Lammers heeft donderdagavond zijn eerste doelpunt in dienst van Eintracht Frankfurt gemaakt. De van Atalanta Bergamo gehuurde spits maakte een echte spitsengoal, een half uur na de openingstreffer van Mesut Özil.

Lammers maakt spitsengoal na zeldzame treffer Özil
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
1 - 1
Fenerbahçe
Fenerbahçe

In de elfde minuut was het raak voor Fenerbahçe, Özil maakte een voor hem zeldzaam doelpunt. De Duitser pikte in zijn carrière regelmatig goals mee voor Werder Bremen, Real Madrid en Arsenal, maar de laatste jaren gaat de doelpuntenteller steeds lastiger omhoog.

In de Europa League was het dit seizoen echter snel raak voor Özil, die zijn eerste Europese doelpunt sinds 20 september 2018 (Arsenal – Vorskla Poltava, 4-2) maakte. Na een ware carambole tikte hij van dichtbij binnen.

Vlak voor rust trok Lammers dus met zijn eerste goal de stand gelijk. De Nederlandse spits vertrok samen met Filip Kostic op het randje van buitenspel, waarna de Servische buitenspeler de bal kreeg. Na een lage voorzet hoefde Lammers simpelweg tegen de bal aan te lopen om de 1-1 te produceren. Voor Lammers, die het in Italië vooral met invalbeurten moest doen, was het zijn eerste goal sinds 17 oktober.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.