Lachman maakt in de zomer overstap naar FC Twente

Reacties

PEC Zwolle raakt Darryl Lachman komende zomer zo goed als zeker kwijt aan FC Twente. De club uit Enschede is onder andere PSV, dat ook interesse had in de verdediger, daarmee te snel af.

Lachman maakt in de zomer overstap naar FC Twente

FC Twente en de 24-jarige Lachman bereikten op hoofdlijnen een akkoord voor drie seizoenen. Lachman komt komende zomer transfervrij over van PEC Zwolle waar hij bezig is aan zijn derde seizoen.

Voor de Zaandammer, die in de jeugd bij Ajax voetbalde en via FC Groningen in Zwolle uitgroeide tot een fysiek sterke en snelle centrumverdediger, bestond veel belangstelling. Lachman werd gevolgd door Werder Bremen en SC Heerenveen en voerde onlangs een gesprek met het Engelse Fulham. Hij was tevens bij PSV op de radar gekomen als eventuele vervanger van Mathias Zanka Jørgensen.

De vijfvoudige Deens international kan terugkeren bij zijn oude werkgever FC Kopenhagen, dat vorige week een bod van iets meer dan vijf ton deed op de centrumverdediger. De Brabanders willen Zanka liever niet kwijt, maar deden FC Kopenhagen desondanks een tegenvoorstel waarin een transfersom van ongeveer anderhalf miljoen euro werd genoemd.  

Lees deze week in Voetbal International een artikel over valse volmachten die malafide makelaars verspreiden om Luc Castaignos tegen de wil van FC Twente in de markt te zetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.