La Liga-sensatie Ødegaard direct in de race voor individuele prijs

Reacties

Martin Ødegaard is uitstekend begonnen bij Real Sociedad en wordt overladen met complimenten. Zijn nominatie voor de prijs Speler van de Maand is een volgende bevestiging van zijn goede vorm.

La Liga-sensatie Ødegaard direct in de race voor individuele prijs

De twintigjarige Ødegaard ontwikkelde zich in de afgelopen tweeënhalf jaar goed bij eerst SC Heerenveen en vervolgens Vitesse en werd in verband gebracht met een overstap naar Ajax. De Noor vervolgde zijn loopbaan echter bij Real Sociedad, dat de aanvallende middenvelder huurt van Real Madrid. In Spanje krijgt Ødegaard nu de kans om zijn broodheer wekelijks te laten zien dat hij ook in La Liga kan uitblinken.

Ødegaard grijpt die kans met beide handen aan. Hij is haast wekelijks een van de betere spelers bij Sociedad en had onlangs nog een weergaloze assist in huis tijdens de 3-0 zege op Alavés. Daags na dit kunststukje werd Ødegaard in de media zelfs vergeleken met Lionel Messi: 'Ødegaard laat iets zien wat we ooit alleen Messi hebben zien doen', schreef AS.

La Liga heeft donderdag de drie genomineerden voor de prijs Speler van de Maand in de Spaanse competitie bekendgemaakt en Ødegaard kan worden gezien als de favoriet voor de award. De jongeling neemt het op tegen Karim Benzema van Real Madrid en Gerard Moreno van Villarreal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Ødegaard
Meer over M. Ødegaard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.