La Gazzetta dello Sport pakt uit met Italiaanse interesse voor Ziyech

Reacties

Hakim Ziyech staat dinsdagochtend groot op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport. De toonaangevende roze sportkrant pakt uit met de belangstelling van AC Milan, dat ook met Chelsea in gesprek wil over Fikayo Tomori en Olivier Giroud.

La Gazzetta dello Sport pakt uit met Italiaanse interesse voor Ziyech
© Pro Shots

Dat Milan interesse heeft in Tomori, dit seizoen al gehuurd van Chelsea, en Giroud, wiens contract onlangs met een jaar werd verlengd, is niet nieuw. Dat de Rossoneri nu ook serieuze belangstelling hebben in Ziyech, is pas sinds een paar dagen sprake van. Volgens La Gazzetta zijn de gesprekken met de Londenaren en de verschillende partijen al gaande.

Ziyech werd afgelopen zondag door Engelse media al in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea, dat hem vorig jaar voor veertig miljoen euro overnam van Ajax. Hoewel de Londenaren het seizoen onder de in januari aangestelde Thomas Tuchel afsloten met Champions League-winst, was het aandeel van Ziyech in dat grote succes relatief klein. 

En dus komen de speculaties over een zomers vertrek nu op gang. Over belangstelling heeft de 28-jarige international van Marokko niet te klagen. Ook Napoli ziet zijn komst volgens La Gazzetta wel zitten. Het contract van Ziyech bij Chelsea loopt nog door tot medio 2025, waardoor de Londenaren wel een serieuze transfersom kunnen vragen.

De voorpagina van La Gazzetta dello Sport:
De voorpagina van La Gazzetta dello Sport:
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.