Kwestie van dagen voordat Mbappé onthult wie zijn nieuwe werkgever is

Reacties

Het is een kwestie van dagen voordat bekend wordt welke club de nieuwe werkgever van Kylian Mbappé wordt. Dat vertelde de Fransman, die niet kan wachten om trofeeën te winnen, in gesprek met CNN.

Kwestie van dagen voordat Mbappé onthult wie zijn nieuwe werkgever is
© Pro Shots

Mbappé staat nog tot 30 juni onder contract bij Paris Saint-Germain, maar kondigde onlangs zijn vertrek bij de club aan. De aanvaller wordt door vrijwel alle toonaangevende media aan een transfer naar Real Madrid gelinkt, maar kiest er zelf voor om daar geen uitspraken over te doen. Lang zullen we in ieder geval niet meer op de onthulling hoeven wachten als we de speler zelf mogen geloven.

'Het is een kwestie van dagen. Ik denk dat het binnenkort officieel wordt en ik wil gewoon genieten van deze tijd zonder club', aldus de van een vakantie genietende Mbappé bij CNN. 'Ik heb mijn contract bij PSG, dus iemand betaalt me ​​momenteel', stelt de lachende sterspeler.

Mbappé kijkt er in ieder geval naar uit om voor zijn nieuwe club te gaan spelen. 'Ik wil gelukkig zijn, ik ga mijn land voor de eerste keer in mijn leven verlaten en ik ben erg opgewonden. Het wordt een ongelooflijke ervaring en ik kijk er naar uit om bij mijn nieuwe club te komen', klinkt het.

Mbappé hoopt dat specifieke wensen in vervulling gaan bij zijn nieuwe club. 'Ik wil natuurlijk trofeeën winnen, samen zijn met nieuwe teamgenoten... Maar als man wil ik gelukkig zijn. Ik wil dat mijn gezin gelukkig is, van het moment met mij geniet en van mijn carrière geniet', besluit hij.

Op vrijdag 21 juni kijkt heel Nederland met gespannen gezichten naar Mbappé. Op die datum speelt het Nederlands elftal de tweede groepswedstrijd van het EK tegen Frankrijk, het land waar de aanvaller aanvoerder van is.

EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.