Kuijt krijgt zijn zin: Verheydt geeft jawoord aan ADO

Reacties

Thomas Verheydt blijft de komende jaren verbonden aan ADO Den Haag. De spits heeft met de Keuken Kampioen Divisie-club een akkoord bereikt over een nieuw contract tot medio 2025.

Kuijt krijgt zijn zin: Verheydt geeft jawoord aan ADO

Daarmee gaat een wens van de nieuwe trainer Dirk Kuijt in vervulling, die Verheijdt dolgraag in de Hofstad wilde houden. De dertigjarige Hagenees scoorde afgelopen seizoen 37 keer in alle competities en kon zijn loopbaan ook elders vervolgen. Er was belangstelling van clubs uit Azië en het Midden-Oosten, die hem transfervrij konden overnemen.

Kuijt sprak bij zijn presentatie echter al de hoop uit dat Verheydt met ADO voor promotie naar de Eredivisie wil gaan en de ex-speler van Almere City FC, Go Ahead Eagles en MVV Maastricht heeft zich nu committeerd aan het project van de Katwijker. Het is een flinke opsteker voor ADO, waar Daryl Janmaat de technisch manager is.

In mei liet Verheydt al weten het zeker geen straf te vinden door te gaan bij ADO, de club van zijn hart. 'Ik weet het echt niet, ik weet ook niet wat mijn zaakwaarnemer allemaal uitspookt...', zei hij tegen ESPN, toen de club nog voor promotie streed. 'Voorlopig hebben we nog niets. Wat daarna gebeurt zien we dan wel. Maar ADO is mijn club en Den Haag mijn stad.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer T. Verheydt
Meer over T. Verheydt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.