Kudus start gewoon bij Ajax, Taylor op nieuw middenveld

Reacties

Ajax-trainer Maurice Steijn kan tegen Heracles Almelo gewoon beschikken over Mohammed Kudus. De rechtsbuiten heeft een basisplaats tijdens de seizoenstart van Ajax. Kenneth Taylor staat met twee nieuwelingen op het middenveld.

Kudus start gewoon bij Ajax, Taylor op nieuw middenveld
© Pro Shots
Ajax
Ajax
4 - 1
Heracles Almelo
Heracles Almelo

Steijn kondigde al aan dat nieuwelingen Jakov Medic (als vervanger van de vertrokken Jurriën Timber) en Branco van den Boomen zouden starten tegen Heracles, de coach kiest ook voor nieuwkomer Benjamin Tahirovic op het middenveld. Voor Medic en Tahirovic is het hun debuut in de Eredivisie, Van den Boomen speelde namens SC Heerenveen en Willem II al op het hoogste niveau van Nederland. Taylor completeert het middenveld van de Amsterdammers.

Achterin kiest Steijn verder voor Devyne Rensch als rechtsback, Jorrel Hato staat naast Medic en op links staat met Anass Salah-Eddine ook een 'nieuweling'. Hij werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Twente, maar houdt bij zijn officiële terugkeer in het shirt van Ajax Owen Wijndal op de bank.

Kudus staat gewoon in de voorhoede van Ajax. De Ghanees leek hard op weg naar Brighton & Hove Albion, maar een persoonlijk akkoord tussen club en speler bleef vooralsnog uit. Daardoor kan Steijn een beroep doen op de smaakmaker van vorig seizoen. Brian Brobbey en de kersverse aanvoerder Steven Bergwijn starten ook.

© Ajax
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.