Krasnodar bevrijdt Vilhena met miljoenencontract

Reacties

Tonny Vilhena vervolgt zijn carrière bij FC Krasnodar. De Russische subtopper bereikte vanmiddag een akkoord met Feyenoord. Vilhena zal binnenkort een vijfjarig contract tekenen bij de club die de komende jaren een aanval wil gaan doen op de top in de Premjer Lig.

Krasnodar bevrijdt Vilhena met miljoenencontract

Krasnodar was niet de enige club met interesse in Vilhena, ook de beide clubs uit Sevilla toonden belangstelling, net zoals een aantal Duitse clubs. Maar de Russen handelden wel voortvarend en namen tijdens de Nations League persoonlijk contact op met Vilhena.

De speler zelf wil weg uit Nederland en kijkt uit naar een nieuwe start. Hij speelde acht seizoenen voor Feyenoord, de club waar hij op zeventienjarige leeftijd debuteerde onder Ronald Koeman. Vilhena stond al eerder voor een vertrek uit De Kuip, maar verlengde toen vanwege privé-omstandigheden: zijn moeder was ernstig ziek. Nu heeft hij zijn transfer dan wel eindelijk te pakken.

Feyenoord ontvangt naar verluidt een transfersom van zo'n negen miljoen euro, maar door allerlei bepalingen is niet bekend hoeveel de club er netto aan overhoudt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.