Krankzinnige tackle in Honduras: verdediger kegelt er twee tegelijk onderuit

Reacties

Maandag zijn er beelden opgedoken van een krankzinnige tackle in Honduras. Een verdediger van Marathón kegelde op hoge snelheid met één sliding twee tegenstanders onderuit en ging daarmee viraal.

Krankzinnige tackle in Honduras: verdediger kegelt er twee tegelijk onderuit
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zondagavond (Nederlandse tijd) speelde CD Marathón thuis tegen CD Olimpia in de nationale competitie van Honduras. Met een 1-0 achterstand sloegen de stoppen bij Marathón-verdediger André Orellana door. Hij zette een bikkelharde tackle in, waarmee hij twee spelers tegelijkertijd onderuit schoffelde.

Het kwam de Hondurees uiteraard op een rode kaart te staan en Marathón verloor het duel uiteindelijk met 0-1 van koploper Olimpia. Orellana lijkt een flinke schorsing tegemoet te kunnen zien. 'Het is mijn fout, ik wil iedereen mijn excuses aanbieden', zei hij tegen DIEZ. 'Ik moet leren van mijn fouten. Dit gebeurt me nooit meer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.