Luhukay heeft duidelijke mening over teambuilding, bal beste vriend bij Adelaide

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Luhukay heeft duidelijke mening over teambuilding, bal beste vriend bij Adelaide

'Plezier maken in het water of naar een klimpark gaan, dat is alleen maar schijnheilig gedoe. Net als raften, mountainbiken, enzovoort.'
• Sankt Pauli heeft de tenten opgeslagen in Oostenrijk. Trainer Jos Luhukay bereidt zijn ploeg voor op het seizoen in de Tweede Bundesliga. De Nederlandse coach heeft echter een broertje dood aan teambuilding door niet-voetbal gerelateerde activiteiten. De spelers kregen van hem dan ook de vrijheid in hun keuze voor een tochtje raften. Ze bedankten voor de eer. (BILD)

'We willen veel de bal hebben en dat is iets waarvan ik hou. Ik hou van zijn speelstijl. De bal is onze beste vriend.'
• De 32-jarige Mirko Boland toont zich op de clubwebsite een fan van de plannen van Gertjan Verbeek als trainer van Adelaide United.

'Frank Lampard heeft best vaak gescoord en ik... Nou, niet zo heel veel. Dus ik hoop van hem te leren.'
• Chelsea-middenvelder Matteo Kovacic wist al 894 dagen (!) niet te scoren. Zijn laatste treffer dateert alweer van 29 januari 2017, toen nog in het shirt van Real Madrid. En dus is de komst van manager Lampard (zelf goed voor meer dan tweehonderd Chelsea-goals) meer dan welkom.

• Even een flashback naar precies negen jaar geleden: een zilveren volksfeest met een zwart randje. Op 13 juli 2010 meldde het Nederlands elftal zich namelijk voor een rondvaart door Amsterdam en een huldiging op het Museumplein. De reden zal iedereen nog wel weten: het feit dat Oranje twee dagen eerder de zilveren medaille had gewonnen (of het goud had verloren...?) in de WK-finale tegen Spanje, in Zuid-Afrika. Zucht...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Nee, nooit van m'n leven!'
• Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord de talentvolle middenvelder Wouter Burger komend seizoen nog verhuurt. De achttienjarige jongeling scoorde vrijdagavond tegen Red Bull Salzburg (3-1 nederlaag) en verklapte na afloop tegenover VTBL dat hij best elders speelminuten wil gaan maken, mocht dat in De Kuip niet lukken. Maar, zo antwoordde hij desgevraagd: Burgers is absoluut niet van plan is om dat in Amsterdam te doen. Niet verrassend, aangezien hij nooit een geheim heeft gemaakt van zijn onmetelijke liefde voor de Rotterdamse club. Het is overigens nog niet bekend hoe Ajax op de afwijzing van Burger heeft gereageerd.

• Precies vier jaar na de eerder genoemde huldiging in Amsterdam was het trouwens feest in Duitsland: op 13 juli 2014 won Die Mannschaft in de WK-finale in Brazilië namelijk met 1-0 van Argentinië. Mario Götze liet zich in de verlenging tot matchwinner kronen met deze knappe goal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.