Koningskoppel in de maak bij Man United: 'We hebben een connectie'

Reacties

Ole Gunnar Solskjaer is erg blij met optreden van Paul Pogba in de kraker tegen Tottenham Hotspur vrijdagavond (1-1). De Fransman worstelde dit seizoen met blessureleed, maar lijkt eindelijk weer de oude.

Koningskoppel in de maak bij Man United: 'We hebben een connectie'
© Pro Shots

Na iets meer dan een uur kwam Pogba in het veld voor Fred. Het was pas zijn achtste optreden van dit seizoen in de Premier League. De 27-jarige middenvelder kampt namelijk het hele seizoen al met aanhoudende enkelklachten. 'Het was een nachtmerrie voor Paul, hij heeft er negen à tien maanden last van gehad', reageert Solskjaer bij Sky Sports.

'Het is niet zo dat hij meteen wist: ik ben er tien maanden uit. Hij werkte telkens keihard om zijn rentree te maken, dat lukte dan en dan raakte hij meteen weer geblesseerd en later moest hij zelfs geopereerd worden. Vlak voor de lockdown leek hij er klaar voor, maar toen werd de competitie stilgezet. Nu is hij eindelijk weer klaar om te spelen. Ik denk dat iedereen wel kan zien dat hij een enorme honger heeft om zich weer te laten zien en dat hij een heel, héél goede voetballer is', aldus Solskjaer.

'Paul voegde echt iets toe, toen hij erin kwam. Hij verstuurde de pass van de dag met die bal waarmee hij Marcus Rashford op de keeper af stuurde en hij had de actie van de dag die ons de strafschop opleverde. Paul is één van de beste spelers ter wereld en het is geweldig om hem terug te hebben', zegt Solskjaer, die bovendien blij was met de wisselwerking tussen Pogba en winteraanwinst Bruno Fernandes. 'Ze hebben laten zien dat ze goed samen kunnen spelen.'

Fernandes was het daarmee eens. 'Toen we nog in kleine groepjes moesten trainen, zat ik bij Paul. Dat maakte het makkelijker om een klik op te bouwen. We hebben een goede connectie, maar dat heb ik tot nu toe eigenlijk met iedereen hier', aldus de Portugees.

'Een middenveld met Pogba en Bruno Fernandes gaat problemen opleveren'
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.